Lammfärsbiffar med fetaost

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Recept
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

lammfarsbullar_fetaostLammkött och fetaost passar verkligen bra ihop. Det ger saftiga goda biffar.

Ingredienser:
2 dl grädde
1 msk fiberhusk
2 ägg
700 g lammfärs
150 g fetaost
2 tsk salt
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk lökpulver
2 krm vitpeppar

1. Rör ihop grädde ägg och fiberhusk.
2. Blanda i lammfärsen ochrör ett tag så smeten blir lite ”seg”.
3. Smula fetaosten. Rör i den och övriga kryddor. Blanda ett tag så det blir jämnt fördelat.
4. Stek biffar/köttbullar på medelstark värme.

Gott att servera med blomkålsmos.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.