You are currently viewing 3 sorters spröda frökex med bara lite kolhydrater

3 sorters spröda frökex med bara lite kolhydrater

Uppdatering 17 jan 2018 Tyvärr så har jag inte så stor omsättning på frökexen i Lammbodens gårdsbutik och webbutik och måste därför sluta sälja dem. Synd, för jag tycker verkligen de är supergoda och det är så skönt att hitta en färdigprodukt med bara lite kolhydrater som man kan ta till ibland när man inte orkar baka själv. Annars blir det oftast att man måste baka och laga allt från grunden och det hinns kanske inte alltid med. För den som ändå vill baka hemma så har jag ett gott recept på frökex med bara lite kolhydrater.

Frökex med kardemumma och vanilj

husa_frokex_brun_kex

husa_frokex_gron_kex

husa_frokex_gul_kexJag har haft Huså Bröds frökex i gårdsbutiken sen de kom, supergoda och spröda. Den sprödheten är ofta svår att få fram när man bakar med lågkolhydratprodukter. Och här är bara naturliga råvaror, inga konstigheter. Jag sålde också frökexen i webbutiken www.lchfshop.se. Den butiken håller på att avvecklas och en viss del av produkterna i LCHFshop kommer att flytta över till min andra webbutik Lammboden www.lammboden.se, bl a frökexen. De är så goda så att de måste jag bara fortsätta sälja.

Till min glädje så har Huså tagit fram nya smaker till frökexen, jag fick hem dem idag, och de nya sorterna var otroligt goda. Den ena är smaksatt med kardemumma, kakaonibbs och vanilj, den andra med nässla, vitlök och libbsticka. De ursprungliga kexen finns också kvar och heter Spröda frökex original i webbutiken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.